logo adbrains

Case Study: ToetsJeKennis.nl

case study: toetsjekennis
+ 0 %
ROAS
- 0 %
Cost per click

Project

ToetsJeKennis.nl, een leider in online oefenexamens, richtte zich op het verhogen van de Return on Ad Spend (ROAS) door gebruik te maken van geavanceerde AI en machine learning technologieën.

De Uitdaging

De uitdaging was om binnen een korte periode een aanzienlijke verbetering in ROAS te realiseren, in een competitieve en dynamische online educatieve markt.

Onze AI-gedreven Aanpak

AI-algoritmen werden ingezet om enorme datasets te analyseren, gebruikersgedrag te begrijpen en de meest effectieve klantsegmenten te identificeren.

Machine learning werd gebruikt om advertentiecampagnes automatisch te optimaliseren, inclusief real-time aanpassingen op basis van prestatiegegevens.

Implementatie & Resultaten:

Met AI-aangestuurde optimalisaties zag ToetsJeKennis.nl een significante toename in zowel verkeer als conversieratio’s. De combinatie van geautomatiseerde campagnebeheer en gepersonaliseerde benaderingen leidde tot een ROAS van 500% in slechts 12 weken.

Deze case illustreert hoe AI en machine learning een revolutionaire rol kunnen spelen in digitale marketing, waardoor bedrijven zoals ToetsJeKennis.nl hun marketingdoelstellingen efficiënter en effectiever kunnen bereiken.

Of stuur een email

Liever een Google AI expert spreken?

Wil je meer weten of heb je vragen over onze werkwijze of mogelijkheden?