logo adbrains

Case Study: Pitch Academy

case study: pitch academy
+ 0 %
Conversie ratio
- 0 %
Cost per click

Project

Bij Adbrains zijn we trots op onze expertise in AI-gestuurde Google Ads. Toen Pitch Academy, een gerenommeerd trainingsinstituut voor presentatievaardigheden, naar ons toe kwam met een uitdaging op het gebied van hun Google Ads, waren we enthousiast om onze geavanceerde technologie en kennis toe te passen.

Uitdaging

Pitch Academy had aanzienlijke investeringen gedaan in Google Ads, maar de resultaten waren niet zoals verwacht. De initiële analyse toonde aan dat er een hoge uitgave was aan de verkeerde doelgroepen, wat resulteerde in een lage conversieratio en een hoge cost per click.

Onze AI-gedreven Aanpak

Bij Adbrains maken we gebruik van geavanceerde software die data analyseert en op basis daarvan beslissingen neemt. Met deze technologie hebben we de advertentiestrategie van Pitch Academy herzien, de targeting geoptimaliseerd en de advertentieteksten aangepast.

Implementatie & Resultaten:

Dankzij onze AI-gestuurde aanpak hebben we verbluffende resultaten behaald voor Pitch Academy. We zagen een toename van +4,5% in de conversieratio en een afname van -50% in de cost per click. Dit betekende dat Pitch Academy nu meer kwalitatieve leads genereerde voor de helft van de kosten.

Onze samenwerking met Pitch Academy heeft het potentieel van AI in digitale advertenties echt onderstreept. Bij Adbrains zijn we er trots op dat we onze klanten niet alleen kunnen helpen besparen op advertentiekosten, maar ook hun conversies aanzienlijk kunnen verhogen.

nathalie
Nathalie
PitchAcademy

Of stuur een email

Liever een Google AI expert spreken?

Wil je meer weten of heb je vragen over onze werkwijze of mogelijkheden?