over ons

Gedreven door gezond Hollands verstand.

Wij zijn ook resultaat gedreven & data gestuurde digital marketeers en we gaan iedere dag voor het maximale resultaat voor jouw bedrijf!

over ons

Dit is wie wij zijn.

Wij zijn AdBrains en leveren internetmarketing diensten aan bedrijven en instellingen. We hebben een breed scala aan ervaring (ruim 15 jaar als bureau), expertise (Google & Bing certified) en tools om jouw campagnes te maken en te implementeren, van het zorgvuldig samenstellen van geweldige content tot het online optimaliseren met onze SEO– en SEA tools, en dan hebben we het nog niet gehad over de enorme kennis op het gebied van social media adverteren.

hoe wij werken
over ons

Dit is hoe wij werken.

De strategie die wij bedenken is gebaseerd op het Google ‘See, Think, Do, Care’ model. We kijken in welke fase (funnel) jouw doelgroep zich bevind.

Met dit model bereik je in elke fase de doelgroep met verschillende middelen. Als je namelijk uitsluitend gericht bent op de ‘koop nu’ of ‘bel direct’ fase (de ‘Do’ fase), dan bereik je maar 3% van de potentiële doelgroep. De vraag is dan, wat doe je met de rest van de doelgroep? Deze bevind zich namelijk in de See en Think fase, en door je ook hierop te richten vergroot je de Do-doelgroep.

Over ons

Dit is wat wij doen.

Bij AdBrains werken we met geavanceerde en geautomatiseerde software waarmee we de best mogelijke prestaties kunnen leveren. Door machine learning technieken en data gedreven campagnes behalen we in vrijwel alle gevallen een verbetering die significant is. We werken niet alleen aan SEA (zoals Google Ads & Bing), Social Media advertenties (zoals Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn) maar ook aan Conversie Optimalisatie en organische vindbaarheid (SEO) door de websites van onze klanten voor zoekmachines te optimaliseren.

De synergy tussen de verschillende mogelijkheden is trouwens enorm en aangezien bijna 95% van al het zoekverkeer via Google gaat, is voor ons Google de basis waarop wij jouw succes bouwen.

wat wij doen
waar wij voor zorgen
Over ons

Wij zorgen voor rust.

De bedrijven waarvoor wij mogen werken worden volledig door ons ontzorgd. Je bespreekt maandelijks met je vaste accountmanager de voortgang.

Jouw accountmanager legt je in begrijpbare taal uit hoe het gaat, en wat er voor nodig is om de doelstellingen te behalen en te verbeteren.