Online marketing bureau Oud-Beijerland

Online marketing bureau in Oud-Beijerland.

Wij zijn hét snelstgroeiende online marketing bureau in Oud-Beijerland en de Hoeksche waard. Als officieel Google Partner zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Social Media adverteren en SEO Linkbuilding.

Online Marketing Service

Elke online marketing service wordt vertegenwoordigd door een team van specialisten en word aangestuurd vanuit ons lab in Oud-Beijerland. Je kunt erop vertrouwen dat we als Google & Microsoft Partner de expertise hebben om een geïntegreerd digitaal marketingplan samen te stellen dat je helpt om fantastische resultaten te behalen.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine adverteren

Linkbuilding service

Social Media Adverteren

Conversie Optimalisatie

60.000 zoekopdrachten, iedere seconde!

Tegenwoordig gaat online marketing niet over vindbaar zijn op populaire zoektermen; het gaat erom gevonden te worden wanneer het er echt toe doet. Onze deskundige zoekmachine optimalisatie experts onderzoeken zorgvuldig de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf, zodat je zeker weet dat je gekwalificeerd verkeer genereert die ook leiden tot conversie.

0 %
van online verkeer begint met een zoekmachine
0 %
van mensen scrollen nooit voorbij de eerste pagina van een zoekmachine
0 %
van de online gebruikers onderzoeken een product voordat ze een aankoop doen
zoekmachine adverteren
SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Ons SEO-team zal ervoor zorgen dat jouw site een grote hoeveelheid organisch webverkeer van hoge kwaliteit ontvangt. Waarom? Om je conversies te verhogen natuurlijk! Hier bij AdBrains concentreren we ons op het gebruik van de nieuwste SEO-technieken om ervoor te zorgen dat je website is geoptimaliseerd om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken.

SEA

Zoekmachine Adverteren

Verdwaal je in de technische details rond betaald zoeken? Laat het team van SEA specialisten bij AdBrains het voor je beheren en uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in het doelgericht verkeer naar je site te brengen via geïntegreerde en geautomatiseerde campagnes die zijn ontworpen om jouw conversie doelen te behalen.

Betaald zoeken is een uitstekende digitale marketingservice die, als het goed wordt gedaan, wonderen doet voor jouw conversieratio.

zoekmachine adverteren sea
seo linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren om je website hoog te laten ranken in de zoekmachines. Wist je dat de links die naar jouw website verwijzen je positie in zoekmachines kunnen beïnvloeden? 

Is jouw backlinkprofiel klaar voor de volgende Penguin-update? We analyseren en controleren je backlinks om risicovolle links van lage kwaliteit te identificeren en te verwijderen; waardoor je een veilig, toekomstbestendig linkprofiel hebt.

Daarna bouwen we structureel aan een groeiend linkprofiel van hoogwaardige links waardoor jouw authoriteit omhoog schiet, en daarmee je organische rankings in Google & Bing.

Social Media Adverteren

Wil je de zichtbaarheid van je website op social media vergroten? Het zou ons verbazen als je nee zou zeggen! Ons team is een kei in het vergroten van je sociale aanwezigheid, en ook op een niet-spamachtige manier; we vinden de juiste mensen om advertenties aan weer te geven, zodat je jouw doelen zult behalen.

Of het nu Facebook, Instagram of Linkedin is, we staan ​​klaar om een ​​sociale strategie op maat voor je te maken.

social media adverteren
conversie optimalisatie cro
CRO

Conversie Optimalisatie

Ok, je hebt bezoekers, maar behaal je ook je doelen? Hoeveel bezoekers worden ook betalende klant? Hoe bezoekers vragen een offerte op?

Wij helpen je bij het verbeteren van je website door goed te kijken naar je ‘call to actions’ maar we doen veel meer. Alles voor de conversie! Verspil geen advertentiebudget door bezoekers naar een website te sturen die niet kan converteren!

SEO & SEA Audit

Heb je deskundige hulp nodig bij met het beoordelen van jouw SEO en/of SEA  activiteiten? Wij zijn jouw team!

De specialisten bij AdBrains beoordelen de stand van zaken, en geven optimalisatie adviezen waar jij op door kunt bouwen. Zo weet je zeker dat Google & Bing van jouw website gaan houden! Als je extra ondersteuning nodig hebt voor het doorvoeren van aanpassingen zijn we er ook voor je. 

seo sea audit website

Welke online marketing oplossing is geschikt voor jouw website?

Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing weten wij waar het gaat om het definiëren van wat zoekers en zoekmachines zoeken. Of je een nieuwe startup bent die naam wil maken of een bestaande e-Commerce website bent die een betere verhouding tussen betaalde zoekopdrachten (SEA) en gratis zoekopdrachten (SEO) wilt, ons team biedt de tools, ervaring én kennis die nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Wij werken vanuit ons lab in Oud-Beijerland aan de Scheepmakershaven 2 (het oude voorwinden gebouw) en bespreken graag onder het genot van een kop koffie hoe we jouw website en/of bedrijf kunnen helpen in je online zichtbaarheid.

FAQ

Welke online marketing diensten leveren jullie?

Wij helpen bedrijven op het gebied van online marketing in Oud-Beijerland en de Hoeksche waard, maar dat doen we natuurlijk voor bedrijven in heel Nederland. Wij zijn specialisten op het gebied van SEOSEA & Social. Daarnaast is Linkbuilding een belangrijke dienst waarmee we bedrijven helpen om hun online rankings te verbeteren.

Helpen jullie ook kleinere klanten?

We helpen zeker kleinere klanten. Doordat kleinere bedrijven geen mogelijkheid hebben om iemand full time te laten werken aan online marketing, en zij zelf vaak niet voldoende kennis hebben, kunnen wij juist het verschil maken.

Wat zijn de kosten van online marketing?

De kosten van onze online marketing diensten variëren van klant tot klant. Om een juiste indicatie te geven, willen we graag eerst (kostenloos) inventariseren wat jouw wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan kunnen we inschatten hoeveel uur wij op maandelijkse basis nodig hebben om jou het maximale rendement te kunnen leveren.

Wat is het verschil tussen een Google Partner bureau en een reclame bureau?

Een Google partner bureau heeft gecertificeerde professionals die worden getraint door Google. Een Google partner heeft zich te houden aan ‘spelregels’. Bovendien moet een Google partner bureau voldoen aan een minimale kwaliteitsnorm. Ze zijn te herkennen aan de Google Partner Badge op de website.

Waarom online marketing inzetten?

Online marketing is niet iets nieuws voor kleine bedrijven om te overwegen. In feite is het precies het tegenovergestelde. Toch negeren veel kleine bedrijven nog steeds online marketing activiteiten. Een van de redenen is tijdgebrek. Een andere reden is kennis. Met online marketing heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf precies op het gewenste moment voor te stellen aan uw nieuwe klant door doelgericht advertenties te plaatsen op de zoekmachines en social media kanalen. Het niet inzetten van online marketing zorgt ervoor dat uw concurrenten steeds verder voorop zullen gaan in de strijd.

Hoe snel zie ik resultaat?

De resultaten zijn soms al direct zichtbaar. Dit geld vooral voor SEA, omdat je daar vanaf dag 1 traffic mee genereert naar je website. Voor SEO optimalisatie duren de resultaten meestal wat langer. Google heeft nu eenmaal tijd nodig om je website/pagina opnieuw te indexeren. In vrijwel alle gevallen zie je resultaten binnen de eerste 3 maanden.