seo-sea-audit

SEO & SEA Audit. Laat ons je vertellen wat er moet veranderen.

We duiken diep in gegevens, analyseren Alle SEO aspecten van jouw website en/of analyseren jouw AdWords prestaties en identificeren waar je je geld verspilt, inefficiëntie bevat en groei en winst kunt behalen waardoor je een uitgebreide strategie krijgt die voortbouwt op het laten groeien van wat je hebt.

Verbeter SEO of SEA met een uitgebreide audit.

Betaald zoeken en organisch gevonden worden zijn 2 harde noten om te kraken. Het is leuk en gemakkelijk om eraan te werken, maar het is een ander verhaal als het gaat om het winstgevend maken van uw campagnes en inspanningen.

Een audit door de specialisten van AdBrains is dan beste keuze.

SEO Audit

SEA Audit

SEO Audit

Ontdek wat er fout gaat ( en goed 😉 )

Raak je gefrustreerd dat je niet de gewenste ranking behaald? Misschien heb je er al veel SEO tijd in gestoken en heb je nog steeds niet de gewenste resultaten bereikt, of misschien heb je plotseling een daling in de ranglijst gezien zonder duidelijke reden?

Geen stress!! – niet alles is verloren.

Laat AdBrains licht op de situatie werpen met onze uitgebreide SEO website audit.

Wat wij doen?

We analyseren en verduidelijken de prestaties van jouw site en bevelen een strategie aan om deze te verbeteren. Door een diepgaande audit van jouw website uit te voeren, controleren we zowel je on-page elementen als je off-page inspanningen. 

Hoe?

 

En nog veel meer….

SEO-audits zijn super belangrijk voor het succes van je website, omdat ze ons alle problemen laten zien waaraan je moet werken.

We brengen het allemaal samen in een duidelijk en begrijpelijk auditrapport. We gaan geen verwarrend document maken; we willen dat je precies weet wat er met je site aan de hand is en hoe we deze kunnen verbeteren.

Bovendien vertellen we iets over je backlink profiel dat heel belangrijk is om hoog te kunnen ranken.

seo audit
sea audit
SEA Audit

Wat doen wij?

We zullen een grondige analyse van jouw Adwords en/of Bing campagnes uitvoeren, eventuele problemen oplossen en jouw advertenties weer ‘back on track’ zetten.

Hoe we dat doen?

Jouw advertentie campagnes optimaliseren kost inspanning en expertise. Er komt nogal veel bij kijken namelijk.

We meten de Click Through Rate (CTR), het bouncepercentage en de conversieratio. We stellen ook de juiste zoekwoord biedingen vast, kiezen de best presterende zoekwoorden en markeren uitsluitings-zoekwoorden, stellen de juiste zoektypen (‘Broad’, ‘Phrase’ of ‘Exact’ voor en nog veel meer. 

Waarom je voor AdBrains zou moeten kiezen

We nemen de tijd om bestaande problemen uit te leggen en de beste manier om ze op te lossen, en we zullen je ook aanbevelingen en instructies geven over hoe je ze kunt implementeren. Maak je geen zorgen, we maken heb niet moeilijker dan het al is.

We optimaliseren en beheren al ruim vijftien jaar advertentie campagnes – dat maakt dat we zeer veel ervaring hebben.

Om jouw betaalde advertenties weer op de rails te krijgen, kan je dagelijks met ons chatten, e-mailen en bellen.

Waarom wij anders zijn

We zijn op zoveel manieren anders. We houden niet van verwarring en we zijn al helemaal niet geïnteresseerd in het oppervlakkige. We houden wel van de snel veranderende wereld van SEO en geven onze kennis graag aan je door.

We weten hoe ingewikkeld de online wereld kan zijn, maar laat dit je website niet in gevaar brengen. Wij doen het harde werk voor jou, niet alleen om jouw werk gemakkelijker te maken, maar ook om je ook een zetje (of een flinke zet) in de goede richting te geven.

We weten niet alleen heel veel over SEO, maar we hebben ons gevestigd als één van ervaren experts in de branche. We zijn trots op de kwaliteit van de informatie die we anderen geven: nauwkeurig, actueel en begrijpelijk.

Dus als je SEO problemen hebt en niet zeker weet wat je moet doen, laat ons dan deze klus klaren.