social media adverteren

Social Media Adverteren. Je betaalde social media verkeer, maar dan op de juiste manier.

We maken gebruik van sociale advertenties om je te helpen de juiste doelgroep te bereiken; het verhogen van engagement & conversies.

Succesvol adverteren op Social Media.

Bij AdBrains leven en ademen we sociale media. Als social marketing bureau zijn we ons er terdege van bewust dat online marketing evolueert. Onze social media geeks weten hoe ze jouw advertenties de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Wij helpen je bij het identificeren en adverteren voor jouw perfecte publiek.

Onze betaalde sociale media diensten kunnen worden gebruikt om online conversies en ROI te verhogen, je sociale aanwezigheid te vergroten en/of betrokkenheids-niveaus te verbeteren.  We werken met je samen om de doelen en doelstellingen van jouw bedrijf te begrijpen en je strategie en betaald sociaal kanaal hierop af te stemmen.

Facebook

Instagram

Linkedin

Facebook advertenties

Slimmer adverteren met Facebook Ads-beheer.

Wordt gezien op ‘s werelds grootste sociale netwerk – we zullen zeer gerichte en boeiende Facebook-campagnes maken waarmee je de juiste doelgroep op het juiste moment kunt bereiken waardoor je een ROI-gerichte strategie en meer conversies krijgt.

Rijk verder met facebook advertenties.

Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers is Facebook het grootste social platform voor het targeten van de juiste doelgroep en de perfecte plek om je advertenties te lanceren.

facebook adverteren
instagram adverteren
Instagram advertenties

Resultaatgerichte Instagram advertenties.

Geef jouw merk of product de aandacht die het verdient met Instagram advertenties — we transformeren jouw bedrijf de aandacht die het nodig heeft om hogere betrokkenheid en conversies te genereren.

Perfecte Branding.

Het mooie van Instagram is dat je je verhalen kunt delen met een zeer betrokken publiek in een creatieve omgeving en belangrijke acties kunt stimuleren via je advertenties.

Linkedin advertenties

Connect met je doelgroep.

Bereik je ideale klanten via ‘s werelds grootste professionele netwerk. Adverteren op LinkedIn is de ideale manier om in contact te komen met professionals in jouw branche.

Op zoek naar Leads?

Ben je op zoek naar meer gekwalificeerde leads? Met het advertentieplatform van LinkedIn kan je gerichte groepen professionals bereiken met op maat gemaakte berichten voor klant acquisitie.

linkedin advertenties

Waar wij je mee helpen.

Je bedrijf moet niet social zijn, alleen om social te zijn. Zoals met alle marketinginspanningen, is het doel om meer klanten te vinden en te converteren.

Merk bewustzijn

Social media marketing is een van de snelste en goedkoopste manieren om heel veel nieuwe mensen kennis te laten maken met je bedrijf en merk.

Consistente zichtbaarheid

Het kan 21-30 dagen en 7-8 ‘contact momenten’ duren om een ​​nieuwe bezoeker in een koper/klant te veranderen. Social media helpt je om tijdens deze belangrijke periode top-of-mind te blijven.

Merkentrouw

Mensen doen zaken met mensen, niet met merken. Social media marketing geeft je de mogelijkheid om een ​​persoonlijke relatie op te bouwen.

Websiteverkeer

Social media marketing moet niet alleen mensen betrekken op sociale media, het moet ze terugbrengen naar je website waar ze converteren.

Lead generatie

Social media marketing gaat niet alleen over het verkrijgen van volgers en likes, het gaat erom dat uw doelgroep bereikt wordt en duidelijke interesse toont.

Sales

Als je marketing via sociale media geen euro’s oplevert, is er iets mis. Een goede marketingstrategie voor sociale media moet een gezonde ROI hebben.

Facebook advertenties

Target advertenties op je gewenste doelgroep

Facebook is de absolute koning van sociale-mediaplatforms, waarbij iedereen, van je vrienden tot je grootouders, de site gebruikt. Met meer actieve gebruikers dan enig ander platform ter wereld, is het ideaal om op te adverteren. Bovendien kan je jouw doelgroep specifiek targeten op basis van hun activiteit. 

Als je iemand wilt targeten op basis van leeftijd, geslacht, relatie of een andere demografie, dan is adverteren op Facebook iets voor jou. Je kunt zelfs vrienden targeten van gebruikers die jouw pagina leuk vinden om een nog grotere doelgroep te bereiken.

De mogelijkheden zijn echt oneindig!

Zo gaan wij te werk

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in social media advertenties, maar beschikken niet over de relevante kennis, tijd of middelen om een grootschalige campagne te creëren, lanceren en beheren. Wij doen dat voor jou.

Onze social media experts zullen een Facebook-advertentiecampagne ontwikkelen die past bij je budget en is ontworpen met jouw zakelijke doelen in gedachten.

Deskundig campagne beheer

Bij elke stap van het proces, inclusief het maken en optimaliseren van de advertentie, het selecteren van de juiste doelgroepen om te targeten en diepgaande monitoring en rapportage, word je betrokken zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste prestatieresultaten.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op met AdBrains.

Instagram advertenties

Met het sociale mediaplatform van Instagram kun je het verhaal van je merk vertellen met unieke en boeiende visuele inhoud. In tegenstelling tot andere sociale mediaplatforms is Instagram gericht op visuals, zowel afbeeldingen als video. Het maakt gebruik van het advertentieplatform van Facebook voor doelgroepen en heeft veel voordelen als het gaat om organische betrokkenheid.

Bepaal je doelstelling

Of je jouw merkbekendheid wilt vergroten, de hoeveelheid verkeer naar je site wilt vergroten of het aantal conversies wilt verhogen, Instagram-advertenties kunnen je helpen je doelen te bereiken.

Toen Instagram fuseerde met Facebook, werd adverteren pas echt spannend. Het Facebook-advertentieplatform zit boordevol zeer geavanceerde doelgroep targeting mogelijkheden en dit voordeel is ook beschikbaar voor alle Instagram-adverteerders.

Instagram advertentie mogelijkheden

Met Instagram-advertenties kan je potentiële klanten bereiken en boeiende advertenties maken die resultaten opleveren.

Wordt het niet eens tijd dat je mensen laat weten hoe fantastisch je bent? Bij AdBrains zullen onze sociale media experts met je samenwerken om te bepalen welke advertentie-indelingen het beste voor jou zal zijn.

De unieke verbeterde advertentie-indelingen van het platform helpen de resultaten te stimuleren, van het vergroten van de naamsbekendheid tot het stimuleren van actie. Elk is ontworpen om een specifieke actie te ontlokken.

De advertentie-indelingen van Instagram zijn:

  • Fotoadvertenties
  • Videoadvertenties
  • Carrouseladvertenties
Linkedin adverteren

LinkedIn is het social netwerk platform voor zakelijke professionals. Met naar schatting 610 miljoen gebruikers is het een van de meest populaire sociale netwerken in termen van actieve gebruikers. De website is beschikbaar in meer dan 200 landen en richt zich op zakelijke relaties en industriële contacten voor bedrijven en werkende professionals. Linkedin is bij uitstek geschikt om lead te genereren in gesegmenteerde doelgroepen.

Welke advertenties werken het best op LinkedIn?

De twee belangrijkste advertenties op LinkedIn zijn gesponsorde updates en tekstadvertenties. Met beide kan je het verkeer naar je site en aangewezen bestemmingspagina’s stimuleren.

Deskundig beheerde LinkedIn-advertentiecampagnes

De kosten van LinkedIn-advertenties kunnen vaak hoger zijn dan die van andere sociale platforms vanwege de gedetailleerde targeting die wordt gebruikt. Daarom houden onze specialisten de analyses en gegevens nauwlettend in de gaten.

Ze analyseren uw advertentie-indelingen en zorgen ervoor dat u het beste rendement haalt uit uw advertentiebudget. We gaan tot de kern om te ontdekken wie uw doelgroep is en hoe zij informatie consumeren. Dat stelt ons in staat om relevante advertenties te maken die resultaten opleveren.

Zodra we jouw doelgroep hebben geïdentificeerd, is het tijd om je campagnebudget in te stellen. Je kunt betalen voor kosten per klik (CPC) of kosten per vertoning (CPM). Dit hangt er vanaf of je wilt betalen voor resultaten of per view.

Zodra het budget is goedgekeurd, kunnen we onze ‘magic’ gaan gebruiken en je advertenties voor je laten werken.