zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren. Direct verkeer, klaar om te converteren.

Nieuwe productlancering? Nieuwe website? Leads nodig? Meer product verkoop? Zoekmachine adverteren is dé oplossing. Target de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste advertentie!

Succesvol online adverteren in zoekmachines

Als het gaat om online adverteren, zou betaald zoeken (in zoekmachines zoals Google & Bing) in je pakket moeten zitten. We zijn experts met technische knowhow en zeer inventief als het gaat om het behalen van doelen. Dus als je op zoek bent naar een marketing bureau met veel ervaring in zoekmachine adverteren, lees dan verder …

Hier bij AdBrains zijn we gek op PPC (Pay Per Click). We zijn er eigenlijk heel goed in, al zeggen we het zelf. Of je nu een kleine start-up of een gevestigde multinational bent, als online marketing bureau hebben we ruim 15 jaar ervaring met het creëren van zeer gerichte betaalde zoekcampagnes voor bedrijven in verschillende sectoren.

google-ads

Google Ads (Adwords)

Bing Ads
(Microsoft)

YouTube
Ads

Remarketing
Ads

Display
Ads

bing ads
Microsoft Bing

Profiteer van Bing Ads

Google is niet de enige zoekmachine — we maken Bing ads campagnes die een belangrijk deel van Bing’s zoekmachine om nieuwe doelgroepen te vinden tegen lagere kosten per klik; waardoor je lagere kosten per conversie en een hogere LTV (Life time value) krijgt. Betaald zoekverkeer uit Bing is een uitstekende digitale marketingservice die, als het goed wordt gedaan, wonderen doet voor jouw conversieratio.

Presteer beter dan je concurrenten​

Hoewel de meerderheid van de mensen Google gebruikt, is Microsoft’s Bing nog steeds een van de grote spelers met een indrukwekkend aandeel van de zoekmarkt wereldwijd, en genereert het een enorme hoeveelheid verkeer – verkeer waar je winst mee kunt maken. AdWords-campagnes zijn steeds competitiever geworden, dus je moet de vinger aan de pols houden.

YouTube Ads

YouTube advertenties die resultaat opleveren

Online video’s brengen al meer dan 60% van al het internetverkeer van consumenten. Bouw naamsbekendheid op en genereer het juiste verkeer naar je site met de hulp van ons ervaren YouTube Ads team.

Video is niet meer een leuke optie - het is noodzaak.​

We hebben bedrijven geholpen bij het opzetten en beheren van campagnes op YouTube voor van bijna elke omvang, branche en bedrijfsmodel.

youtube ads
remarketing advertenties
Remarketing Ads

Creatief met remarketing en retargeting

Blijf on-top-of-mind bij jouw klanten – we gebruiken de gegevens van jouw bezoekers om de boodschap naar hen te re-targeten en spreken zo die doelgroepen opnieuw aan die eerder hun interesse verloren hebben; waardoor je lagere kosten per conversie en een hogere LTV (Life time value) krijgt.

Verhoog de conversieratio en verbeter de ROI

Maak gebruik van de interesses van je klanten met remarketing en retargeting van AdBrains. Het werkt geautomatiseerd, is slim, en is daarom zeer succesvol.

Display Advertenties

Vergroot je bekendheid

We zorgen ervoor dat jouw display advertenties op het web worden gezien — we bouwen opvallende display-campagnes die gericht zijn op jouw doelgroep en die naamsbekendheid en gelijkheid vergroten om mensen naar jouw site te trekken; waardoor je een nieuwe manier krijgt om klanten in je marketing-trechter te krijgen.

Advertenties op relevante sites

Online gezien worden wordt steeds moeilijker, nietwaar? Toch is dat geen reden om de originele online advertentiemethode – display advertising – te vergeten. Het is nu eigenlijk kosteneffectiever en gerichter dan ooit.

display advertenties
Google Advertenties

Toonaangevend Google Ads-management bureau

Voor betaald zoekverkeer gaat er echt niets boven Google Ads (Adwords). Met meer dan 90% van de zoekopdrachten die alleen al in Nederland op Google worden gedaan, is dit een redelijk goede plek om te beginnen als je gericht verkeer naar jouw site wilt genereren.

Stimuleer gericht verkeer en verbeter de winstgevendheid

Met Google Ads kan je reclame maken voor jouw website voor mensen die zoeken naar woorden die verband houden met jouw bedrijf. Dit maakt het een zeer gericht en enorm effectief marketingplatform. Simpel, toch? Dat klopt, maar alleen als het goed gedaan wordt.

Waarom kiezen voor AdBrains

We weten hoe belangrijk het voor je is om online te slagen en we gaan tot het uiterste om verkeer naar je website te leiden. We kunnen ook realtime wijzigingen aanbrengen, zodat we onmiddellijke resultaten voor je boeken, om nog maar te zwijgen van een geweldige ROI. Dat is tenslotte waar we goed in zijn.

Onze ervaren Digital Marketing Professionals zijn allemaal Google Ads gekwalificeerd en in staat om zeer gerichte en geoptimaliseerde advertenties te maken.

Je hebt een Google Ads-bureau nodig dat je op de eerste plaats zet en dat is wat AdBrains doet.

Bing Advertenties

Hoe werken Bing-advertenties?

Of je nu bestaande adCenter-campagnes hebt of je allereerste campagne wilt lanceren, laat AdBrains de best mogelijke resultaten voor jouw bedrijf behalen.

Met betaalde-klik-campagnes kan je jouw website adverteren voor gebruikers die op zoek zijn naar woorden die verband houden met jouw bedrijf. Hoewel dit campagnes zeer gericht maakt, moet je ervoor zorgen dat ze effectief worden beheerd.

AdBrains beheerde Bing campagnes

Onze betaalde-klik-campagnes helpen je website verder. Daar zijn wij van overtuigd. Zo doen wij dat:

  • Extra inkomstenstroom waar jouw concurrenten niet van hebben geprofiteerd
  • Minder concurrentie betekent een grotere kans dat advertenties worden weergegeven tegen lagere kosten en meer klikken
  • Wij werken niet tegen een percentage van de advertentie-kosten, dus we zijn zeer gemotiveerd om jouw geld te laten besparen en niet om onze commissie te verhogen
  • Campagnes zijn zeer gericht, wat betekent dat je jouw advertentie op de juiste plaats aan de juiste persoon kunt laten zien

Eigenlijk een no-brainer als je het ons vraagt.

Laat AdBrains je helpen

We weten hoe eenvoudig het is om betaalde zoekaccounts in te stellen. We weten ook dat je jouw campagnes in de gaten moet houden. Als je dat niet doet, werken ze gewoon niet en verspil je veel geld. Zou zonde zijn.

Online adverteren is letterlijk een dagtaak; en dat is waar we kunnen helpen.

We zijn zeer ervaren als het gaat om Bing Ads Management. AdBrains is een geaccrediteerd lid van het adExcellence-programma van Bing, wat betekent dat ons team over de vaardigheden beschikt om uw campagnes te laten werken. We zijn ook zeer gemotiveerd om je te laten slagen.

Sparren? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen extra verkeer van Bing te genereren.

YouTube Advertenties

Met wereldwijd meer dan twee miljard gebruikers bereikt het videoplatform van YouTube meer consumenten dan welke televisiekanalen dan ook. Meer dan 74% van de gebruikers kijkt wekelijks naar merkkanalen en ze bekijken meerdere video’s van voor tot achter. Dit, samen met zijn goedkope advertentieplatform, maakt YouTube een van de krachtigste sociale mediakanalen.

Is adverteren op YouTube duur?

Met TrueView YouTube-advertenties, die via Google Ads (AdWords) worden gedaan, kan je ervoor zorgen dat je alleen betaalt wanneer er op jouw advertenties wordt geklikt of wanneer een bepaald bedrag van een advertentie wordt bekeken door een gebruiker (kosten per weergave = CPV). Dit schept de mogelijkheid voor gratis naamsbekendheid. Over het algemeen zijn YouTube-advertenties ook veel goedkoper dan het AdWords-zoeknetwerk wanneer op dezelfde voorwaarden wordt geboden.

Wat voor soort advertenties kan ik doen op YouTube?

youtube advertenties mogelijkheden

In-Stream

InStream-advertenties zijn videoadvertenties die voor of tijdens een andere video van een YouTube-partner worden afgespeeld. Na 5 seconden kan een gebruiker je advertenties overslaan, maar je betaalt alleen als ze 30 seconden of langer kijken.

Je hebt waarschijnlijk InStream-advertenties gezien wanneer je YouTube-inhoud bekijkt. Veel grote merken gebruiken ze, wat betekent dat ze geweldig zijn voor het opbouwen van vertrouwen, aangezien gebruikers dit soort advertentieruimte associëren met gerenommeerde merken.

In-Slate

Deze advertenties worden weergegeven aan het begin van YouTube-content die tien minuten of langer duurt. Dit zijn het soort advertenties waarbij je kunt kiezen tussen drie verschillende advertenties of je krijgt mogelijk slechts één advertentie te zien. Je betaalt hiervoor alleen wanneer gebruikers de video daadwerkelijk bekijken.

In-Search

Net zoals de stijl van AdWords-tekstadvertenties, worden In-Search-advertenties weergegeven wanneer iemand op YouTube zoekt. Ze worden bovenaan en rechts op de pagina met videoresultaten geplaatst. Net als alle andere True-View-advertentie-indelingen betaal je alleen voor deze advertenties wanneer een gebruiker ervoor kiest ze te bekijken.

In-display

In-display verschilt van andere YouTube-advertentie-indelingen omdat ze jouw advertenties niet strikt op de YouTube-website weergeven. Advertenties kunnen worden weergegeven naast YouTube-inhoud die is ingesloten op andere websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Net als bij normale True-View YouTube-advertenties betaal je alleen als jouw advertentie wordt bekeken.

Wil je meer weten over adverteren op youtube? Check dan dit blog over adverteren op youtube.

Waarom kiezen voor AdBrains

Door ons te verdiepen in de gegevens rond jouw doelgroep, selecteren we de juiste advertentie indelingen voor je bedrijf. Vervolgens werken onze groei-marketeers en Ads-specialisten met je samen om originele, gezaghebbende video’s te maken die mensen ertoe brengen jouw site te bezoeken en jouw product te kopen. 

Je krijgt eersteklas hulp van een vriendelijk en behulpzaam bureau. Je hebt je eigen toegewijde digitale accountmanager met wie je rechtstreeks contact hebt. Dus geen callcenters of tussenpersonen die verwarring veroorzaken – je spreekt rechtstreeks met de persoon die voor je werkt.

Of je bestaande youtube campagnes hebt of nieuwe wilt opzetten, met AdBrains kom je verder!

Remarketing Advertenties

Hoe werken remarketing advertenties?

Als een gebruiker je site bezoekt en vertrekt zonder te converteren (gemiddeld 97% van de klanten converteert niet bij hun eerste bezoek), dan kan je hen met remarketing advertenties volgen terwijl ze andere websites bezoeken, als herinnering aan jouw website.

Maak je niet al te veel zorgen wanneer klanten je site verlaten, want het kan te maken hebben met verschillende, soms kleine dingen zoals; de koopintentie is er nog niet, men is zich nog aan het orienteren, of zelfs als de telefoon gaat waardoor ze niet verder gaan op je site. Remarketing is dus de perfecte manier om ze een duwtje in de goede richting te geven. Of een flinke duw. Jouw richting op natuurlijk.

Waarom kiezen voor AdBrains

We zijn een Google AdWords Certified Partner, dus onze Digital Marketing specialisten zijn gekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het beheren van remarketing en retargeting campagnes. 

Ons team heeft de vaardigheid, creativiteit en drive om advertenties te maken die opvallen en die leiden tot de verkoop van uw producten en diensten. Ze gebruiken prestatiegegevens om te weten welke advertenties werken en welke niet, en ze weten op welke sites uw advertenties het beste kunnen worden weergegeven.

Met andere woorden, als je remarketing en retargeting nodig hebt, heb je AdBrains nodig.

Display Advertenties

Hoe werken display-advertenties?

Om ervoor te zorgen dat jouw display-advertenties effectief zijn, moet er veel in worden verwerkt. Onze specialisten maken geheel op maat jouw display advertenties. Dat betekent dat u alleen maar contact met ons hoeft op te nemen, en wij zullen het harde werk voor u doen. Hier is hoe:

Waarom kiezen voor AdBrains

Om een maximaal resultaat uit je campagnes te halen, moet je ervoor zorgen dat ze goed worden beheerd. Dat is waar AdBrains anders is. We zijn niet alleen ervaren – we zijn ook toegewijd aan het leveren van blijvende resultaten. 

Je krijgt eersteklas hulp van een vriendelijk en behulpzaam bureau. Je hebt je eigen toegewijde digitale accountmanager met wie je rechtstreeks contact hebt. Dus geen callcenters of tussenpersonen die verwarring veroorzaken – je spreekt rechtstreeks met de persoon die voor je werkt.

We lopen voorop op het gebied van display-advertentieservices, dus we zorgen ervoor dat u profiteert van:

  • Verbeterde ROI voor display-marketing
  • Meer website bezoeken
  • Minder budgetverspilling
  • Verbeterde merkbekendheid

Of je bestaande display campagnes hebt of nieuwe wilt opzetten, met AdBrains kom je verder!