zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie. Meer bezoekers, meer conversie.

Je Zoekmachine optimalisatie (SEO) maar dan op de juiste manier – we analyseren en optimaliseren jouw website zodat deze online wordt gevonden door hoger in de zoekmachine te staan.

Hoge kwaliteit SEO

Dus je wilt meer weten over SEO, maar weet niet waar je moet beginnen? Goed nieuws, je bent al op de goede weg door ons te bezoeken – wij zijn AdBrains en we zijn heel goed in SEO.

De Kwaliteit is de belangrijkste factor met zoekmachine optimalisatie en dat is wat wij leveren. Wij voegen waarde toe aan je website en daarmee aan jouw bedrijf. Je wilt een partner die precies de juiste dingen doet, toch?

Lokale
SEO

Mobiele
SEO

Website
optimaliseren

Backlinks
bouwen

Conversie
optimalisatie

Local SEO

Word slimmer met lokale SEO optimalisatie

We kennen lokaal zoeken als geen ander — we beoordelen en optimaliseren je lokale zoekprofiel om jouw site in meer lokale zoekopdrachten te laten verschijnen; waardoor je meer klanten krijgt uit de lokale zoekresultaten.

Locatie, locatie, locatie

Waar je ook bent gevestigd, je moet gevonden worden in de zoekmachines. En als mensen in jouw regio naar producten en diensten zoeken, moet jij ook lokaal verschijnen. Lokale bedrijven leven van lokaal gebruik.

Door je site te optimaliseren zodat deze lokaal wordt weergegeven, kan je het verkeer en het aantal conversies enorm stimuleren. Het word tijd dat je kennis gaat maken met alle potentiële klanten in jouw regio.

local seo
mobile seo
Mobile SEO

Bereik uw klanten rechtstreeks met mobiele SEO

Behaal succes met zoekmachines op het kleinere scherm – we zorgen ervoor dat jouw site is geoptimaliseerd voor mobiel om de gebruikerservaring met jouw merk, dienst of product te verbeteren; waardoor je meer conversies en blijere klanten krijgt.

Word gezien op alle platforms

Wat je bedrijf ook levert, geoptimaliseerd zijn voor mobiel is essentieel. Mobiel zoeken is in rap tempo de populairste manier geworden waarop mensen op internet surfen. En aangezien mobiele compatibiliteit nu een officiële Google rangschikking factor is, heb je geen excuus om je site niet te optimaliseren voor mobiel gebruik.Dit is waar je ons voor nodig hebt.
Website Optimalisatie

Creatief denken in SEO

Ons doel is niet alleen om de zichtbaarheid van jouw website in de zoekmachines te verbeteren, maar ook om verkeer te genereren dat zal converteren. Bij AdBrains geloven we niet in alledaagse technieken. We hebben een schat aan kennis, die je snel zult ervaren als je onze zoekmachine optimalisatie specialisten aan het werk zet. Onze creativiteit en kennis zorgen ervoor dat we je de best mogelijke resultaten bezorgen.

Lead generatie of webwinkel?

Of je nu een e-commerce site bent die de verkoop wil verhogen of meer leads wil genereren of gewoon een boost in het siteverkeer wilt, AdBrains heeft je SEO-campagne onder controle. Een doordachte strategie die keer op keer hoogwaardige resultaten oplevert.

website optimalisatie
Conversie optimalisatie

Geef uw leads een boost met onze Conversie Optimalisatie services

Laten we samen je site een boost geven — we analyseren en verbeteren je on-site klant traject om de winkelervaring van gebruikers te verbeteren; waardoor je een hoger percentage converterende bezoekers krijgt.

Ontgrendel het potentieel van je website

Het is tijd om echt na te denken over je huidige campagnes. Hebben ze een goede ROI of kan het beter?

Je advertenties werken mogelijk goed en genereren veel verkeer, maar nu is het tijd om je aandacht op conversies te richten.

conversie optimalisatie
Local SEO

Wat zijn lokale SEO-ranking factoren?

Google kijkt naar verschillende lokale SEO-ranking factoren om je plaats in de Google SERP (Search Engine Result Page) te bepalen. Hieronder vallen o.a.:

 • Google Mijn Bedrijf vermelding
 • Naam, adres en telefoonnummer (NAP)
 • Consistentie in lokale bedrijfscitaten
 • Domein autoriteit
 • Kwaliteit van lokale zoekcitaten
 • Doorklik ratio (CTR) uit zoekresultaten
 • Zoekwoorden
 • Gebruikerservaring (UX)
 • Beoordeel kwaliteit, snelheid en diversiteit
 • Link-signalen

Hoe werk je aan je lokale SEO?

Lokale SEO maakt gebruik van verschillende lokale digitale marketingtactieken om je lokale SEO-ranglijst te verhogen, waaronder:

 • Zoekwoord targeting voor lokale bedrijfs-SEO
 • Google Mijn Bedrijf-optimalisatie
 • Lokale zoekcitaten
 • Online reputatie beheer
 • Linkbuilding
 • On-page SEO
 • SEO lokale bestemmingspagina-optimalisatie
 • Google lokale SEO content marketing

Waarom kiezen voor AdBrains

Heb je moeite om jouw lokale SEO te verbeteren? Neem dan contact op met onze specialisten van AdBrains. We zijn er zeker van dat we ook jouw website in de lokale zoekresultaten van Google krijgen. Het enige dat je nodig hebt is AdBrains, en die hebben wij!

SEO Backlinks

Waarom Backlinks verwijderen?

Het Penguin-algoritme van Google richt zich op links die naar jouw website verwijzen om op die manier jouw site optimaal weer te geven in de zoekresultaten.

Het verwijderen van backlinks is nog belangrijker in je SEO- en digitale marketinginspanningen, aangezien Google veel updates m.b.t backlinks uitvoert.

Het algoritme wordt steeds slimmer, maar dat worden wij ook.

Zo gaan wij te werk

Onze Digital Marketing Specialisten zijn zeer ervaren in backlink analyses en ze weten precies welke links moeten worden verwijderd.

Onze specialisten zullen:

 • Je volledige backlinkprofiel nauwgezet controleren met behulp van een aantal vertrouwde analysetools
 • Handmatig jouw backlinks en domeinen controleren om potentiële bedreigingen te identificeren en zo nodig te verwijderen
 • Gespecialiseerde outreach-technieken zoals de Google disavow tool gebruiken om links te laten verwijderen of no-followen
 • Contact opnemen met Google over het type links dat naar uw site verwijst
 • Een verzoek tot heroverweging indienen bij Google om eventuele penalties te verwijderen (indien nodig)

Waarom je nu moet handelen

Als je het je niet kunt veroorloven om uit de zoekmachines te verdwijnen (geloof ons, dat wil je echt niet), dan moet je AdBrains je backlinks laten afhandelen.

Onthoud, voorkomen is beter dan genezen.

Conversie Rate Optimalisatie

Hoe CRO (Conversie Optimalisatie) werkt

Onze Conversie Rate Optimalisatie (CRO) service haalt het maximale uit jouw website. Laten we eerlijk zijn: er gaat niets boven het doen van een verkoop of het binnenhalen van een lead, toch? 

We weten dat elk bezoek aan je site een verkoop of lead kans is, dus CRO werkt aan het maximaliseren van conversies. 

Als je de moeite neemt om verkeer naar je site te leiden en niet het gewenste rendement ziet, kan CRO jouw site de perfecte opkikker geven.

Hoe wij werken aan CRO

We bieden een verscheidenheid aan CRO-diensten, elk afgestemd op jouw behoeften.

Een van de voornaamste bezigheden is het testen en analyseren van bestemmingspagina’s om eventuele barrières in je conversieproces te identificeren. We gebruiken daarvoor een aantal beproefde methoden en testprocedures om te zien wat er gebeurt, en wat er mogelijk mis is.

Dus als jouw site niet de conversies geeft waarop je had gehoopt, dan kan AdBrains je helpen.  We weten hoe te optimaliseren met conversies als doel.

Waarom kiezen voor AdBrains

We gedreven in het verbeteren van je verkoop cijfers. Als je kiest voor AdBrains helpen wij je met:

 • Verhogen van de winst en het rendement op investering (ROI) van je marketingcampagnes
 • Stimuleren van de verkoop door optimalisatie van de architectuur op de pagina
 • Klanten terugbrengen met strategieën voor klantbehoud
 • Meer omzet behalen uit bestaande klanten
Mobile seo

Maak jouw aanwezigheid op het web toekomstbestendig

Word gevonden in de broekzak van je potentiele klanten met AdBrains, zodat je site feilloos is geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, waardoor je gemakkelijk gevonden wordt door je klanten en zoekmachines.

Jouw site wordt vakkundig gecontroleerd om deze mobiel-vriendelijk te maken en te houden; we voeren ook een vergaande, technische mobiele SEO-analyse uit, zodat jouw merk altijd in de handen van je klanten te vinden is.

Slimmere mobiele zoekoptimalisatie

Als je site nog niet is ingesteld voor mobiel, is dit het perfecte moment om te beginnen. Je krijgt een-op-een begeleiding van ons deskundige team en een waterdichte mobiele optimalisatie-strategie die bij je past.

Waarom kiezen voor AdBrains

We weten hoe belangrijk het is om tegenwoordig op mobiele apparaten gevonden te worden. 

Onze ervaren Digital Marketing Professionals zijn allemaal Google gekwalificeerd en in staat om zeer gerichte en geoptimaliseerde aanpassingen te maken en adviezen te geven.

Je hebt een Google Partner  bureau nodig dat je op de eerste plaats zet en dat is wat AdBrains doet.

Wij zijn hét vooruitstrevende SEO bureau

Google Algoritme

We houden het Google-algoritme voortdurend in de gaten (niemand weet exact hoe het algoritme werkt, er is geen blu-print van) en met onze vinger aan de pols weet je zeker dat we alleen het allerbeste doen voor jouw online vindbaarheid. Of je een e-commerce site bent die de verkoop wil verhogen of je wilt  een boost in je site verkeer genereren, AdBrains heeft uw SEO-campagne onder controle. Een doordachte strategie die keer op keer hoogwaardige resultaten oplevert.

Of u nu de lokale zoekresultaten wilt domineren, wilt profiteren van mobiele SEO, uw conversies wilt verbeteren via CRO (Conversion Rate Optimization) of gewoon op zoek bent naar een SEO-audit om erachter te komen waar je site zich precies bevindt, wij kunnen je helpen.

Google penaltie, wat nu?

Ook als je in het verleden een Google-sanctie hebt gekregen, kunnen wij je helpen. Met ons 100% slagingspercentage bij het verwijderen van Google-straffen (penalty) kan onze backlink analyse en -verwijderings-service helpen om je site weer in topvorm te krijgen.

Waarom kiezen voor AdBrains

Praat vandaag nog met ons over onze zoekmachine optimalisatie diensten om te zien hoe we jouw merk of product een boost kunnen geven.

Onze ervaren Digital Marketing Professionals zijn allemaal Google gekwalificeerd en in staat om zeer gerichte aan jouw SEO te werken.

Je hebt een erkend Google Partner nodig dat je op de juiste manier helpt.  Bij AdBrains ben je aan het juiste adres.