Adverteren op Youtube voor beginners

Adverteren op youtube

Official
Google Partner

Adverteren op YouTube: We gaan dieper in op de basisbeginselen van YouTube advertising. Als jij nog nooit eerder hebt geadverteerd op YouTube dan is dit de perfecte start voor jou. Wij zullen je door de verschillende aspecten leiden, zodat jij een goed beeld krijgt van hoe alles werkt en wat jij kunt verwachten van jouw campagne.

Wat is adverteren op YouTube?

Adverteren op YouTube betekent dat jij jouw boodschap aan een groot publiek laat zien door middel van video-advertenties. Dit kan een pre-roll video zijn die voor de geselecteerde video wordt afgespeeld, maar ook display-advertenties of sponsored cards. Het idee achter YouTube advertising is om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

YouTube is één van de grootste video-platforms ter wereld met miljarden actieve gebruikers, dus het is een geweldige plek om jouw boodschap te verspreiden. Door gericht te adverteren, kun je jouw doelgroep bereiken en hen aanzetten om actie te ondernemen, bijvoorbeeld door jouw website te bezoeken of een product te kopen.

Voordelen van YouTube adverteren

Er zijn veel voordelen aan het adverteren op YouTube. Ten eerste bereik je een enorm groot publiek, waardoor de kans groot is dat jij jouw doelgroep bereikt. Ten tweede kun je gericht adverteren, zodat jij jouw boodschap aan de juiste mensen laat zien. Hierdoor wordt jouw advertentie-investering optimaal benut.

Bovendien is YouTube een visueel platform, waardoor video-advertenties een grote impact kunnen hebben op jouw publiek. Video-advertenties zijn ook interactiever dan andere vormen van online advertising, omdat ze de gebruiker uitnodigen om de video te bekijken en te reageren.

Doelgroep van YouTube adverteren

De doelgroep van YouTube advertising is erg divers. Het platform is geschikt voor bedrijven in elke branche, of het nu gaat om B2B of B2C. Het enige wat jij hoeft te doen is gericht te adverteren naar jouw specifieke doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld door middel van demografische targeting (leeftijd, geslacht, locatie), interesse- en gedrags targeting (YouTube-kijkgewoonten, zoekgeschiedenis op Google).

Door gericht te adverteren, kun je jouw doelgroep nauwkeuriger bepalen en bereiken. Bijvoorbeeld, als jij een bedrijf bent dat producten voor baby’s verkoopt, kun je jouw doelgroep beperken tot vrouwen in de leeftijd van 25 tot 40 die zwanger zijn of net moeder zijn geworden. Dit zorgt ervoor dat jij jouw boodschap aan de juiste mensen laat zien en zorgt voor een hoger conversiepercentage.

Advertentieformaten

Hieronder gaan we dieper in op de verschillende soorten YouTube-advertenties en hoe jij deze kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. Van video-advertenties tot display-advertenties en alles daartussenin, er zijn veel opties beschikbaar voor adverteerders op YouTube. Het is belangrijk om te begrijpen welke soorten advertenties het beste bij jouw doelgroep en doelstellingen passen, zodat jij het meeste uit jouw advertentiebudget kunt halen.

youtube advertenties mogelijkheden

In-Stream

het beste werkt voor jouw doelgroep en het doel van jouw campagne. In dit hoofdstuk zullen wij dieper ingaan op de verschillende advertentieformaten die beschikbaar zijn op YouTube, en wat ze kunnen bieden aan jouw campagne.

Pre-roll video’s

Pre-roll video’s zijn video-advertenties die worden afgespeeld voordat een gebruiker de video bekijkt die ze hebben geselecteerd. Dit is een van de meest populaire formaten op YouTube, en is een goede manier om jouw boodschap aan een groot publiek over te brengen. Het belangrijkste is dat je zorgt voor een kwalitatieve, opvallende en vermakelijke video die aansluit bij jouw doelgroep. Pre-roll video’s kunnen maximaal 30 seconden duren en kunnen niet worden overgeslagen.

In-Slate

Deze advertenties worden weergegeven aan het begin van YouTube-content die tien minuten of langer duurt. Dit zijn het soort advertenties waarbij je kunt kiezen tussen drie verschillende advertenties of je krijgt mogelijk slechts één advertentie te zien. Je betaalt hiervoor alleen wanneer gebruikers de video daadwerkelijk bekijken.

Net zoals de stijl van Ad-tekstadvertenties, worden In-Search-advertenties weergegeven wanneer iemand op YouTube zoekt. Ze worden bovenaan en rechts op de pagina met videoresultaten geplaatst. Net als alle andere True-View-advertentie-indelingen betaal je alleen voor deze advertenties wanneer een gebruiker ervoor kiest ze te bekijken.

In-Display

In-display verschilt van andere YouTube-advertentie-indelingen omdat ze jouw advertenties niet strikt op de YouTube-website weergeven. Advertenties kunnen worden weergegeven naast YouTube-inhoud die is ingesloten op andere websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Net als bij normale True-View YouTube-advertenties betaalt je alleen als jouw advertentie wordt bekeken.

Doelstellingen en campagneopzet

In dit hoofdstuk praten we over hoe je je YouTube-advertentiecampagne kunt opzetten en plannen. Het bepalen van je doelstellingen, het selecteren van je doelgroep, het vaststellen van je budget en looptijd, en het maken en plaatsen van je advertenties zijn belangrijke stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat je campagne een succes wordt. In dit hoofdstuk zullen we elk onderdeel in detail bespreken om je te helpen begrijpen hoe je deze stappen het beste kunt aanpakken.

Doelstellingen bepalen

Het bepalen van je doelstellingen is de eerste stap die je moet nemen bij het opzetten van je YouTube-advertentiecampagne. Dit is belangrijk omdat het je zal helpen om je focus te bepalen en je zal helpen bij het maken van beslissingen over je budget, doelgroep en advertentieformaten. Bepaal welk resultaat je wilt bereiken met je campagne. Wil je bijvoorbeeld je merkbekendheid vergroten, leads genereren of verkoop bevorderen? Het bepalen van je doelstellingen zal je helpen om gericht te werken en te bepalen hoeveel geld je kunt besteden aan je campagne.

Doelgroep selecteren

Nadat je je doelstellingen hebt bepaald, is het tijd om je doelgroep te selecteren. Het selecteren van je doelgroep is belangrijk omdat het je zal helpen om gericht te adverteren aan de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Je kunt bijvoorbeeld je doelgroep selecteren op basis van demografische gegevens, zoals leeftijd, geslacht, locatie en inkomen. Het is belangrijk om te weten wie je doelgroep is, zodat je je advertenties op een relevante en effectieve manier kunt richten.

Budget en looptijd van de campagne

Bij het opzetten van een campagne is het bepalen van het budget en de looptijd net zo belangrijk als het bepalen van de doelstellingen en doelgroep. Het budget bepaalt hoeveel je kunt uitgeven aan je advertenties en beïnvloedt dus ook hoe vaak en hoe lang ze zullen worden weergegeven. Daarnaast is het bepalen van de looptijd van de campagne belangrijk omdat dit bepaalt hoe lang je campagne actief zal zijn en hoe vaak je doelgroep de advertenties zal zien. Het is belangrijk om het budget en de looptijd van tevoren te bepalen, zodat je weet hoeveel je kunt uitgeven en hoe vaak je advertenties zullen worden weergegeven.

Advertenties maken en plaatsen

Nadat je doelstellingen, doelgroep, budget en looptijd hebt bepaald, is het tijd om de advertenties te maken en te plaatsen. Het maken van een goede advertentie is belangrijk omdat dit bepaalt hoe effectief je campagne zal zijn. Zorg ervoor dat de advertentie aantrekkelijk is voor je doelgroep en de boodschap overbrengt die je wilt communiceren. Bij het plaatsen van de advertenties is het belangrijk om te kiezen voor de juiste formaten en te zorgen dat ze op de juiste tijden en plaatsen worden weergegeven. Als je deze stappen volgt, zou je campagne een groot succes moeten zijn en zal je doelgroep de advertenties zien en interactie hebben met je merk.

Targeting en optimalisatie

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het onderwerp targeting en optimalisatie. Als je jouw campagne op YouTube wilt lanceren, is het belangrijk om te weten hoe je je doelgroep kunt bereiken en hoe je de prestaties van je campagne kunt verbeteren. In dit hoofdstuk zullen we elk aspect van targeting en optimalisatie in detail bespreken, zodat je kunt beslissen welke methoden het beste werken voor jouw specifieke doelstellingen.

Demografische targeting

Met demografische targeting kun je je campagne richten op specifieke demografische groepen, zoals leeftijd, geslacht, locatie en inkomen. Dit is een effectieve manier om je boodschap over te brengen aan een specifieke doelgroep die waarschijnlijk geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Je kunt bijvoorbeeld een campagne richten op volwassen vrouwen in de leeftijd van 35 tot 50 jaar, die wonen in een bepaalde stad en een hoger inkomen hebben. Hierdoor kun je gerichter adverteren en bereik je alleen de mensen die je wilt bereiken.

Interesse- en gedrags targeting

Interesse- en gedrags targeting richt zich op de interesses en gedragingen van je doelgroep. Hierbij wordt er gekeken naar de zoektermen, websites en YouTube-kanaalbezoeken die jouw doelgroep heeft verricht. Dit is een uitstekende manier om je boodschap over te brengen aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Bijvoorbeeld, als je een nieuwe yoga-app hebt gelanceerd, kun je gericht adverteren aan mensen die recent interesse hebben getoond in yoga en gezondheid.

Keyword targeting

Met keyword targeting kun je je campagne richten op specifieke zoekwoorden die gerelateerd zijn aan jouw product of dienst. Hierdoor kun je je boodschap overbrengen aan mensen die actief zoeken naar producten of diensten die vergelijkbaar zijn met jouw aanbod. Bijvoorbeeld, als je een webshop hebt voor sportartikelen, kun je gericht adverteren aan mensen die zoeken naar specifieke sportartikelen zoals hardloopschoenen of fitnessapparaten.

Optimalisatie van de campagne

Laten we het hebben over de laatste stap in het creëren van een succesvolle YouTube-advertentiecampagne: optimalisatie.

Wanneer je campagne live is, is het tijd om te kijken hoe het presteert en hoe je het kunt verbeteren. Gelukkig biedt YouTube veel hulpmiddelen om de prestaties van je campagne te meten en te verbeteren.

Een van de belangrijkste aspecten van optimalisatie is het bijhouden van de prestaties van je advertenties. Hierdoor kun je zien hoe je doelgroep reageert op je advertenties en welke advertenties het beste presteren. Bovendien kun je deze informatie gebruiken om de advertenties aan te passen aan de behoeften van je doelgroep en om nog beter te presteren.

Het is belangrijk om regelmatig de prestaties van je campagne te analyseren en te verbeteren. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je de meest effectieve advertenties aan je doelgroep toont, wat op zijn beurt weer leidt tot meer conversies en een hoger rendement op je investering.

Om ervoor te zorgen dat je campagne op de best mogelijke manier presteert, is het ook belangrijk om te blijven testen en experimenteren. Probeer bijvoorbeeld verschillende targetingopties en verschillende advertentieformaten om te zien welke het beste werken voor jouw specifieke doelgroep en doelstellingen.

Om samen te vatten, optimalisatie is de sleutel tot het creëren van een succesvolle YouTube-advertentiecampagne. Zorg ervoor dat je de prestaties van je campagne regelmatig analyseert en verbetert, en blijf experimenteren om te zien wat werkt voor jouw specifieke doelgroep en doelstellingen.

YouTube advertentie kosten

In dit hoofdstuk bespreken we de verschillende modellen van betaling voor YouTube advertising, namelijk CPC (cost per click) en CPM (cost per mille). We gaan ook in op de gemiddelde kosten per klik en hoe je je budget voor YouTube advertising berekent en beheert.

CPC en CPM modellen

Bij CPC betaal je voor elke klik die op je advertentie wordt gedaan, terwijl bij CPM betaal je voor elke 1.000 vertoningen van je advertentie. Het is belangrijk om te weten welk model het beste bij je doelstellingen en je budget past.

Gemiddelde kosten per klik

Het is moeilijk om precies te zeggen wat de gemiddelde kosten per klik zijn, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de concurrentie, de niche en de locatie. Gemiddeld liggen de kosten per klik tussen de $0,10 en $2,00. Houd er rekening mee dat dit een gemiddelde is en dat je meer of minder kunt betalen afhankelijk van je targeting en budget.

Budgetberekening en beheer

Het is belangrijk om een goede budgetberekening te maken voordat je begint met YouTube advertising. Hiermee kun je voorkomen dat je meer uitgeeft dan je had gepland. Bij het beheer van je budget is het belangrijk om regelmatig te monitoren hoeveel je uitgeeft en of dit binnen je budget blijft. Als je merkt dat je te veel uitgeeft, kun je bijsturen door bijvoorbeeld de targeting aan te passen of het budget te verlagen.

Conclusie

Tot slot nemen wij je mee door de conclusie van onze gids over YouTube advertising. We bespreken hierin de voordelen van YouTube advertising, aanbevelingen voor succesvolle campagnes en geven ook een blik op de toekomstperspectieven van YouTube advertising. Het is belangrijk om te begrijpen wat de voordelen zijn van YouTube advertising, hoe je een succesvolle campagne opzet en waar de ontwikkelingen in de toekomst heen gaan. Als je nog niet bekend bent met het concept van YouTube advertising, raden wij je aan eerst de eerste hoofdstukken te lezen voordat je verder gaat met de conclusie.

Voordelen van YouTube advertising op een rij

YouTube is de tweede grootste zoekmachine ter wereld en heeft een enorm bereik. Dit maakt YouTube advertising een uitstekend middel om je doelgroep te bereiken. Bovendien kun je gericht adverteren op basis van verschillende factoren, zoals demografische gegevens, interesses en gedrag. Hierdoor kun je zorgen dat je boodschap alleen bij mensen terecht komt die er ook daadwerkelijk voor openstaan. Naast het bereik en de gerichtheid, zijn er nog veel meer voordelen aan YouTube advertising, waaronder een lage drempel, de mogelijkheid om de interactiviteit van de advertentie te verhogen en een hogere betrokkenheid van de doelgroep.

Aanbevelingen voor succesvolle campagnes

Om het meeste uit je YouTube advertising campagne te halen, is het belangrijk om een aantal aanbevelingen in acht te nemen. Hierbij is het belangrijk om je doelstellingen en doelgroep goed in beeld te hebben, je budget en looptijd van de campagne te bepalen en gericht te targeten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Verder is het belangrijk om de interactiviteit van de advertentie te verhogen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van pre-roll video’s of bumper advertenties. Ten slotte is het van belang om de campagne regelmatig te optimaliseren en te monitoren, zodat je kunt bijsturen waar nodig.

Toekomstperspectief van YouTube advertising

Wij zijn enthousiast over de toekomst van YouTube advertising! Het platform blijft zich ontwikkelen en biedt steeds meer mogelijkheden voor adverteerders. YouTube is en blijft een krachtig en effectief kanaal om je doelgroep te bereiken, en wij verwachten dat dit de komende jaren alleen nog maar zal toenemen.

Wat de toekomst precies zal brengen is nog onzeker, maar er zijn al aankondigingen gedaan over nieuwe en verbeterde functies en mogelijkheden voor adverteerders. Zo zijn er plannen om virtual en augmented reality binnen YouTube advertising te integreren, wat nog meer mogelijkheden biedt voor interactie en engagement met je doelgroep.

Verder is er een toenemende vraag naar transparantie en privacy binnen de online advertentiewereld, en daar past YouTube zich op in. Zo zullen er bijvoorbeeld in de toekomst steeds meer tools beschikbaar zijn om gerichtere en meer relevante advertenties te tonen, zonder de privacy van de gebruiker te schenden.

Kortom, de toekomst ziet er zonnig uit voor YouTube advertising en wij zijn benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen die nog zullen komen. Als je goed voorbereid bent en je doelen goed in beeld hebt, is er geen reden waarom jij niet succesvol kunt zijn met je campagnes op dit platform.

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

wij laten jouw bedrijf groeien 5

Wij helpen je met de groei van jouw bedrijf

Door marketing automation in te zetten bereik je je doelgroep beter, heb je minder kosten en behaal je meer conversies dan ooit tevoren.

Wij helpen bedrijven sneller en groter te groeien

Google gecertificeerd

Alle marketeers bij Adbrains zijn Google certified.

Doelgroep gericht

We richten ons op doelgroepen met behulp van de data van Google.

Slimme Campagnes

Met machine learning & AI gestuurde campagnes de beste resultaten.

Vertrouwd door al meer dan 450 tevreden gebruikers

Van de lokale schilder tot aan e-commerce bedrijven. Je kunt vertrouwen op de marketing automation van Adbrains voor Google Ads.

0

+

Goolge ads campagnes
0

%

Toename in leads
0

%

Toename in sales
0

%

Besparing in kosten

Liever een Google expert spreken?

Wil je meer weten of heb je vragen over onze werkwijze of mogelijkheden? 

Samenwerkingsovereenkomst

Partijen: AdBrains, en Klant

Ik huur AdBrains gevestigd aan Scheepmakershaven 2, 3261 KN in Oud-Beijerland in, volgens de voorwaarden in deze samenwerkings overeenkomst.

1.0 Services

Afspraken

Adbrains is specialist op het gebied van Google Ads Automation. Op basis van de door jou aangeleverde informatie maakt Adbrains een nieuw Google advertentie account, dat tevens door een vaste accountmanager van AdBrains wordt beheerd. Je hebt te allen tijde toegang tot dit advertentie account. Ten tijde van onze samenwerking heb je ‘alleen lezen’ toegang tot het account. Dit om te voorkomen dat er ongewenste wijzigingen worden doorgevoerd, waardoor mogelijk het algoritme en daarmee de prestaties sterk kunnen worden benadeeld. Iedere week, maand en kwartaal ontvang je een rapport dat betrekking heeft op de prestaties en vorderingen van je account.

AdBrains werkt niet met langdurige contracten. Dat houd in dat je 3 maanden na aanvang van onze samenwerking deze samenwerking maandelijks kunt opzeggen. De 3 maanden aanvangsperiode is nodig om voldoende data te kunnen genereren om ook daadwerkelijk de gewenste resultaten te kunnen behalen, en jou zo een zo goed mogelijk beeld te geven van onze werkzaamheden en de meerwaarde van AdBrains.

Fouten

We doen er alles aan om fouten te voorkomen. We kunnen echter niet garanderen dat dit nooit zal voorkomen omdat de algoritmes van Google constant veranderen. AdBrains kan daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, inclusief gederfde winst, gemiste besparingen, gemiste leads of andere incidentele, gevolg schade, ook niet als je ons hiervan op de hoogte hebt gesteld. Wat we je wel garanderen is dat we er alles aan doen om dit te voorkomen.

2.0 Wederzijdse samenwerking

We komen overeen dat wij onze uiterste best doen om aan jouw verwachtingen volgens de door jou verstrekte informatie te voldoen. Je stemt ermee in ons hierbij te helpen door ons de benodigde informatie over je website en/of markt ter beschikking te stellen en met ons samen te werken om het werk te versnellen.

3.0 Betalingsvoorwaarden

AdBrains werkt met een automatische incasso machtiging. De eerste keer dat je ons betaald kan je kiezen voor iDeal of Creditcard. Hiermee geeft je ook de expleciete toestemming om telkens na 30 dagen dit bedrag opnieuw te incasseren. AdBrains behoud zich het recht voor de werkzaamheden te staken totdat de betaling is ontvangen.

Storneringen

Het betaalde maandbedrag is niet achteraf te storneren. Dit komt omdat wij jouw advertentie budget betalen aan Google, waardoor deze kosten voor jouw bedrijf al door ons zijn gemaakt. Door deze samenwerking te activeren ga je akkoord met deze voorwaarde. Je erkent tevens dat jij te aller tijde verantwoordelijk bent voor de kosten die wij hebben gemaakt m.b.t. jouw account indien dit overhoopt toch gebeurt.

4.0 Verantwoordelijkheden

4.1 AdBrains verantwoordelijkheid

In al onze werkzaamheden houden wij ons aan de regels die Google stelt aan een Google Partner.

4.2 Jouw verantwoordelijkheid

Je garandeert dat alle elementen van tekst, afbeeldingen, video’s of andere illustraties die je ons tijdens onze samenwerking verstrekt jouw eigendom zijn, of dat je toestemming hebt om ze te gebruiken.

4.3 Verantwoordelijkheid van de klant t.b.v. nauwkeurigheid

Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van informatie over jouw producten en/of diensten die je ons verstrekt in verband met de uitvoering van deze samenwerking.

5.0 Vertrouwelijkheid

AdBrains erkent zijn verantwoordelijkheid, zowel tijdens als na de samenwerking, om alle redelijke inspanningen te doen om de vertrouwelijkheid te bewaren van alle eigendomsrechten of vertrouwelijke informatie of gegevens ontwikkeld door AdBrains namens jouw bedrijf of bekendgemaakt door jouw bedrijf tot AdBrains.

6.0 Termijn en beëindiging

6.1 Termijn van samenwerking en kennisgeving van beëindiging

Deze samenwerking wordt van kracht op de datum van de eerste betaling en wordt voortgezet tot minimaal 3 maanden na deze datum. Na deze termijn is deze overeenkomst maandelijks opzegbaar.

6.2 Ontbinding

Elk van beide partijen kan de samenwerking zonder gerechtelijke tussenkomst en zonder de inachtneming van een opzegtermijn middels een schriftelijke verklaring ontbinden:

 1. bij een tekortgeschoten in de nakoming van een verplichting op grond van deze Overeenkomst nadat de benadeelde Partij de tekortschietende Partij een ingebrekestelling heeft gestuurd waarin de tekortkomende Partij een redelijke termijn wordt geboden om alsnog haar verplichting na te komen en de tekortkomende Partij aan deze ingebrekestelling geen gehoor heeft gegeven. Een ingebrekestelling kan achterwege blijven indien nakoming blijvend onmogelijk is;

 1. indien:
  a) de andere Partij in staat van faillissement is verklaard; dan wel;
  b) aan de andere Partij, al dan niet voorlopig, surseance van betaling is verleend; dan wel;
  c) aan de andere Partij schuldsanering overeenkomstig de Wet schuldsanering natuurlijke personen (“WSNP”) is verleend; dan wel;
  d) aan de andere Partij anderszins geheel of gedeeltelijk het vrije beheer of de vrije beschikking over haar vermogen heeft verloren, een en ander ongeacht of die toestand onherroepelijk is;
  e) de andere Partij niet meer beschikt over de vereiste beroepskwalificaties beschikt.

7.0 Ads account

Bij aanvang van deze samenwerking maakt AdBrains een nieuw Google Ads account aan. Jouw huidige Google Ads campagne word gepauzeerd en tijdens onze samenwerking niet gebruikt. Het is mogelijk om bestaande advertentie teksten en/of zoekwoorden te gebruiken in de nieuwe campagnes.

Na beeindiging van deze samenwerking zullen we het nieuw door ons gemaakte advertentie account loskoppelen en verwijderen, zodat je desgewenst jouw betaande advertentie campagne weer kunt activeren.

8.0 Algemene bepalingen

8.1 Bevoegde rechter en toepasselijk recht

Beide partijen zullen zich inspannen alle geschillen met betrekking tot de tenuitvoerlegging van deze samenwerking in der minne te schikken.
Wijzigingen op deze samenwerking zullen alleen geldig zijn en alleen van kracht worden indien deze schriftelijk of via de e-mail zijn overeengekomen.
Partijen zullen instemmen met wijzigingen op deze Overeenkomst indien die noodzakelijk blijken te zijn door relevante wet- en regelgeving.

Alle geschillen waartoe deze samenwerking aanleiding zou kunnen geven, met name inzake geldigheid, interpretatie, uitvoering of ontbinding, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement waar AdBrains gevestigd is.

Deze Overeenkomst wordt beheerst door Nederlands recht. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die in te lezen zijn op de website van AdBrains.

8.2 Verklaringen en garanties

Door deze samenwerking te activeren garanderen wij gezamelijk dat elk van ons de volledige bevoegdheid heeft om deze samenwerking aan te gaan en alle verplichtingen te vervullen zonder de wettelijke of billijke rechten van een derde partij te schenden.