Waarom google ads uitbesteden u zal helpen

google ads uitbesteden

Official
Google Partner

Google Ads (voorheen bekend als Google AdWords) is een krachtig middel om potentiële klanten te bereiken en uw bedrijf te laten groeien. Het beheer van een succesvolle Google Ads campagne kan echter tijdrovend zijn en een aanzienlijke hoeveelheid expertise vereisen. Door uw Google Ads management uit te besteden aan een professioneel bureau of freelancer kunt u betere resultaten behalen en tegelijkertijd tijd vrijmaken om u op andere aspecten van uw bedrijf te richten. In deze blogpost bespreken we de voordelen van het uitbesteden van Google Ads en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van uw Google Ads management is de expertise en ervaring die een professioneel bureau of freelancer kan inbrengen. Google Ads is een platform dat voortdurend in ontwikkeling is, waarbij regelmatig nieuwe functies en updates worden uitgebracht. Het bijhouden van deze veranderingen en het vinden van de beste manieren om ze in uw voordeel te gebruiken kan een fulltime baan op zich zijn. Een professioneel bureau heeft de kennis en ervaring om deze veranderingen te benutten en uw budget optimaal te benutten.

Bovendien hebben zij toegang tot tools en middelen die kunnen worden gebruikt om uw campagnes te analyseren en te optimaliseren, en om verbeterpunten te identificeren. Dit kan leiden tot hogere doorklikpercentages (CTR), betere conversiepercentages en uiteindelijk een beter rendement op uw investering (ROAS).

Een ander voordeel van het uitbesteden van uw Google Ads management is de mogelijkheid om uw campagnes op te schalen. Naarmate uw bedrijf groeit, zullen ook uw advertentiebehoeften toenemen. Als u het beheer van uw Google Ads-campagnes zelf probeert te doen, kan het moeilijk zijn om aan de eisen van meerdere campagnes tegelijk te voldoen.
Een bureau beschikt over de middelen en het team dat nodig is om meerdere campagnes voor meerdere klanten te beheren. Dit kan u helpen om meer potentiële klanten te bereiken en uw inkomsten te verhogen.

Tijd & kosten besparen

Het uitbesteden van uw Google Ads beheer kan u ook helpen tijd en geld te besparen. Het beheer van Google Ads-campagnes is een tijdrovend proces en het kan moeilijk zijn om het in te passen in uw toch al drukke schema.
Door uw beheer uit te besteden aan een professional kunt u zich richten op andere aspecten van uw bedrijf terwijl iemand anders het dagelijkse beheer van uw campagnes voor zijn rekening neemt. Dit kan vooral gunstig zijn voor kleine ondernemers die het moeilijk vinden om veel verschillende taken alleen te beheren.

Daarnaast kan het gebruik van een bureau dat gespecialiseerd is in Google Ads-beheer kosteneffectiever zijn dan het inhuren van een fulltime werknemer. Bureaus hebben over het algemeen lagere overheadkosten en kunnen een reeks diensten leveren tegen een fractie van de kosten van een fulltime werknemer.

Nieuwe inzichten

Het uitbesteden van uw Google Ads management kan u ook een frisse kijk geven op uw campagnes. Soms, als we lang met iets bezig zijn, kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Het uitbesteden van uw beheer aan een professional kan u voorzien van een frisse blik en een andere kijk op uw campagnes. Dit kan u helpen verbeterpunten te identificeren en veranderingen aan te brengen die u anders misschien niet had overwogen.

Ook kan het uitbesteden van uw Google Ads-beheer u toegang geven tot een breder scala aan diensten en specialisaties. Veel bureaus zijn gespecialiseerd in specifieke sectoren of soorten campagnes, zoals e-commerce of lead generation. Deze gespecialiseerde expertise kan u helpen betere resultaten uit uw campagnes te halen, omdat het bureau de specifieke behoeften en nuances van uw branche begrijpt.

Voor het uitbesteden van uw Google Ads management zijn er verschillende opties beschikbaar. Eén optie is om te werken met een full-service bureau, dat alle aspecten van uw Google Ads-campagnes afhandelt, van zoekwoordenonderzoek en het maken van advertenties tot optimalisatie en rapportage. U kunt ook kiezen voor een hybride aanpak en alleen bepaalde onderdelen van uw campagnebeheer uitbesteden, zoals het schrijven van advertentieteksten of het ontwerpen van landingspagina’s, enz.

Wanneer je een professional kiest om je Google Ads management aan uit te besteden, doe dan goed onderzoek en lees reviews om iemand te vinden die een succesvolle staat van dienst heeft en de resultaten kan leveren die je nodig hebt. Het is ook belangrijk om je doelen en verwachtingen duidelijk te communiceren en een duidelijk budget vast te stellen.
En wees ten slotte niet bang om vragen te stellen, feedback te vragen en rapporten op te vragen om ervoor te zorgen dat u de resultaten krijgt die u verwacht.

Conclusie

Kortom, het uitbesteden van uw Google Ads management kan uw bedrijf veel voordelen opleveren. Door met een professioneel bureau of freelancer te werken, kunt u betere resultaten, hogere doorklikpercentages en een beter rendement op uw investering behalen. Met de juiste outsourcingpartner kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en u richten op de groei van uw bedrijf terwijl iemand anders uw Google Ads-campagnes verzorgt.

Veel gestelde vragen

De belangrijkste voordelen van het uitbesteden van Google Ads zijn toegang tot expertise en ervaring, de mogelijkheid om uw campagnes op te schalen, tijd en geld te besparen, een frisse kijk op uw campagnes te krijgen en toegang tot een breder scala aan diensten en specialisaties. Een bureau of freelancer die gespecialiseerd is in Google Ads kan uw campagnes analyseren en optimaliseren en verbeterpunten identificeren, wat kan leiden tot hogere doorklikpercentages, betere conversiepercentages en uiteindelijk een beter rendement op uw investering.

Bij het kiezen van een bureau of freelancer om uw Google Ads aan uit te besteden, is het belangrijk om uw onderzoek te doen en recensies te lezen om iemand te vinden die een succesvolle staat van dienst heeft en de resultaten kan leveren die u nodig heeft. U moet ook rekening houden met factoren zoals hun niveau van expertise, prestaties uit het verleden en prijzen. Het is een goed idee om referenties te vragen en hun portfolio te controleren voordat je een beslissing neemt.

Het uitbesteden van uw Google Ads management kan u tijd besparen doordat u zich kunt richten op andere aspecten van uw bedrijf terwijl iemand anders het dagelijkse beheer van uw campagnes voor zijn rekening neemt. Dit kan vooral gunstig zijn voor eigenaren van kleine bedrijven die veel petten dragen en het moeilijk vinden om veel verschillende taken alleen te beheren. Outsourcing kan u ook geld besparen doordat het kosteneffectiever is dan het aannemen van een fulltime werknemer. Bureaus en freelancers hebben over het algemeen lagere overheadkosten en kunnen een reeks diensten leveren tegen een fractie van de kosten van een voltijdse werknemer.

Het belangrijkste verschil tussen een bureau en een freelancer voor Google Ads management is het niveau van de geleverde diensten. Een full-service bureau behandelt alle aspecten van uw Google Ads campagnes, van zoekwoordenonderzoek en het maken van advertenties tot optimalisatie en rapportage. Een freelancer, aan de andere kant, kan meer gespecialiseerde en gerichte diensten leveren, zoals het schrijven van advertentieteksten of optimalisatie en rapportage. Door te kiezen voor een freelancer krijgt u een meer gerichte en gespecialiseerde aanpak, terwijl een full-service bureau een uitgebreider, maar niet noodzakelijkerwijs meer gespecialiseerd, campagnebeheer verzorgt.

Het uitbesteden van uw Google Ads management geeft u niet noodzakelijkerwijs minder controle over uw campagnes. Het is belangrijk om duidelijke doelen en verwachtingen vast te stellen met uw bureau of freelancer en de communicatielijnen gedurende het hele proces open te houden. Veel professionele bureaus leveren regelmatig rapporten en updates over de prestaties van uw campagnes en betrekken u bij belangrijke beslissingen. Door het beheer van uw Google Ads uit te besteden, kunt u tijd vrijmaken om u op andere aspecten van uw bedrijf te richten, maar behoudt u wel het overzicht over uw campagnes.

Nieuwsgierig naar wat de experts van Adbrains voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijvlijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

wij laten jouw bedrijf groeien 5

Wij helpen je met de groei van jouw bedrijf

Door marketing automation in te zetten bereik je je doelgroep beter, heb je minder kosten en behaal je meer conversies dan ooit tevoren.

Wij helpen bedrijven sneller en groter te groeien

Google gecertificeerd

Alle marketeers bij Adbrains zijn Google certified.

Doelgroep gericht

We richten ons op doelgroepen met behulp van de data van Google.

Slimme Campagnes

Met machine learning & AI gestuurde campagnes de beste resultaten.

Vertrouwd door al meer dan 450 tevreden gebruikers

Van de lokale schilder tot aan e-commerce bedrijven. Je kunt vertrouwen op de marketing automation van Adbrains voor Google Ads.

0

+

Goolge ads campagnes
0

%

Toename in leads
0

%

Toename in sales
0

%

Besparing in kosten

Weten wat onze experts voor jou kunnen betekenen?

Samen vinden we uit hoe en of wij een verschil kunnen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Samenwerkingsovereenkomst

Partijen: AdBrains, en Klant

Ik huur AdBrains gevestigd aan Scheepmakershaven 2, 3261 KN in Oud-Beijerland in, volgens de voorwaarden in deze samenwerkings overeenkomst.

1.0 Services

Afspraken

Adbrains is specialist op het gebied van Google Ads Automation. Op basis van de door jou aangeleverde informatie maakt Adbrains een nieuw Google advertentie account, dat tevens door een vaste accountmanager van AdBrains wordt beheerd. Je hebt te allen tijde toegang tot dit advertentie account. Ten tijde van onze samenwerking heb je ‘alleen lezen’ toegang tot het account. Dit om te voorkomen dat er ongewenste wijzigingen worden doorgevoerd, waardoor mogelijk het algoritme en daarmee de prestaties sterk kunnen worden benadeeld. Iedere week, maand en kwartaal ontvang je een rapport dat betrekking heeft op de prestaties en vorderingen van je account.

AdBrains werkt niet met langdurige contracten. Dat houd in dat je 3 maanden na aanvang van onze samenwerking deze samenwerking maandelijks kunt opzeggen. De 3 maanden aanvangsperiode is nodig om voldoende data te kunnen genereren om ook daadwerkelijk de gewenste resultaten te kunnen behalen, en jou zo een zo goed mogelijk beeld te geven van onze werkzaamheden en de meerwaarde van AdBrains.

Fouten

We doen er alles aan om fouten te voorkomen. We kunnen echter niet garanderen dat dit nooit zal voorkomen omdat de algoritmes van Google constant veranderen. AdBrains kan daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, inclusief gederfde winst, gemiste besparingen, gemiste leads of andere incidentele, gevolg schade, ook niet als je ons hiervan op de hoogte hebt gesteld. Wat we je wel garanderen is dat we er alles aan doen om dit te voorkomen.

2.0 Wederzijdse samenwerking

We komen overeen dat wij onze uiterste best doen om aan jouw verwachtingen volgens de door jou verstrekte informatie te voldoen. Je stemt ermee in ons hierbij te helpen door ons de benodigde informatie over je website en/of markt ter beschikking te stellen en met ons samen te werken om het werk te versnellen.

3.0 Betalingsvoorwaarden

AdBrains werkt met een automatische incasso machtiging. De eerste keer dat je ons betaald kan je kiezen voor iDeal of Creditcard. Hiermee geeft je ook de expleciete toestemming om telkens na 30 dagen dit bedrag opnieuw te incasseren. AdBrains behoud zich het recht voor de werkzaamheden te staken totdat de betaling is ontvangen.

Storneringen

Het betaalde maandbedrag is niet achteraf te storneren. Dit komt omdat wij jouw advertentie budget betalen aan Google, waardoor deze kosten voor jouw bedrijf al door ons zijn gemaakt. Door deze samenwerking te activeren ga je akkoord met deze voorwaarde. Je erkent tevens dat jij te aller tijde verantwoordelijk bent voor de kosten die wij hebben gemaakt m.b.t. jouw account indien dit overhoopt toch gebeurt.

4.0 Verantwoordelijkheden

4.1 AdBrains verantwoordelijkheid

In al onze werkzaamheden houden wij ons aan de regels die Google stelt aan een Google Partner.

4.2 Jouw verantwoordelijkheid

Je garandeert dat alle elementen van tekst, afbeeldingen, video’s of andere illustraties die je ons tijdens onze samenwerking verstrekt jouw eigendom zijn, of dat je toestemming hebt om ze te gebruiken.

4.3 Verantwoordelijkheid van de klant t.b.v. nauwkeurigheid

Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van informatie over jouw producten en/of diensten die je ons verstrekt in verband met de uitvoering van deze samenwerking.

5.0 Vertrouwelijkheid

AdBrains erkent zijn verantwoordelijkheid, zowel tijdens als na de samenwerking, om alle redelijke inspanningen te doen om de vertrouwelijkheid te bewaren van alle eigendomsrechten of vertrouwelijke informatie of gegevens ontwikkeld door AdBrains namens jouw bedrijf of bekendgemaakt door jouw bedrijf tot AdBrains.

6.0 Termijn en beëindiging

6.1 Termijn van samenwerking en kennisgeving van beëindiging

Deze samenwerking wordt van kracht op de datum van de eerste betaling en wordt voortgezet tot minimaal 3 maanden na deze datum. Na deze termijn is deze overeenkomst maandelijks opzegbaar.

6.2 Ontbinding

Elk van beide partijen kan de samenwerking zonder gerechtelijke tussenkomst en zonder de inachtneming van een opzegtermijn middels een schriftelijke verklaring ontbinden:

 1. bij een tekortgeschoten in de nakoming van een verplichting op grond van deze Overeenkomst nadat de benadeelde Partij de tekortschietende Partij een ingebrekestelling heeft gestuurd waarin de tekortkomende Partij een redelijke termijn wordt geboden om alsnog haar verplichting na te komen en de tekortkomende Partij aan deze ingebrekestelling geen gehoor heeft gegeven. Een ingebrekestelling kan achterwege blijven indien nakoming blijvend onmogelijk is;

 1. indien:
  a) de andere Partij in staat van faillissement is verklaard; dan wel;
  b) aan de andere Partij, al dan niet voorlopig, surseance van betaling is verleend; dan wel;
  c) aan de andere Partij schuldsanering overeenkomstig de Wet schuldsanering natuurlijke personen (“WSNP”) is verleend; dan wel;
  d) aan de andere Partij anderszins geheel of gedeeltelijk het vrije beheer of de vrije beschikking over haar vermogen heeft verloren, een en ander ongeacht of die toestand onherroepelijk is;
  e) de andere Partij niet meer beschikt over de vereiste beroepskwalificaties beschikt.

7.0 Ads account

Bij aanvang van deze samenwerking maakt AdBrains een nieuw Google Ads account aan. Jouw huidige Google Ads campagne word gepauzeerd en tijdens onze samenwerking niet gebruikt. Het is mogelijk om bestaande advertentie teksten en/of zoekwoorden te gebruiken in de nieuwe campagnes.

Na beeindiging van deze samenwerking zullen we het nieuw door ons gemaakte advertentie account loskoppelen en verwijderen, zodat je desgewenst jouw betaande advertentie campagne weer kunt activeren.

8.0 Algemene bepalingen

8.1 Bevoegde rechter en toepasselijk recht

Beide partijen zullen zich inspannen alle geschillen met betrekking tot de tenuitvoerlegging van deze samenwerking in der minne te schikken.
Wijzigingen op deze samenwerking zullen alleen geldig zijn en alleen van kracht worden indien deze schriftelijk of via de e-mail zijn overeengekomen.
Partijen zullen instemmen met wijzigingen op deze Overeenkomst indien die noodzakelijk blijken te zijn door relevante wet- en regelgeving.

Alle geschillen waartoe deze samenwerking aanleiding zou kunnen geven, met name inzake geldigheid, interpretatie, uitvoering of ontbinding, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement waar AdBrains gevestigd is.

Deze Overeenkomst wordt beheerst door Nederlands recht. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die in te lezen zijn op de website van AdBrains.

8.2 Verklaringen en garanties

Door deze samenwerking te activeren garanderen wij gezamelijk dat elk van ons de volledige bevoegdheid heeft om deze samenwerking aan te gaan en alle verplichtingen te vervullen zonder de wettelijke of billijke rechten van een derde partij te schenden.